نوشته شده توسط : alitala

مشخصات فنی شیر زاویه ای یا انگل ولو در اتوکلاو بخار شرکت سلامت صنعت بوعلی 

انگل ولو یک شیر پستونی با عملگر پنوماتیک می باشد که استم آن با دیسک یا همان پلاگ عمود بر سیت می باشد و با دستور اکچیتور پنوماتیک مسیر سیال عبوری را قطع و وصل و کنترل می کنند.

 

انگل ولو یا شیر زاویه ای

 

اجزاء انگل ولو پنوماتیک

انگل ولو پنوماتیک یا همان انگل ولو پیستونی که توسط یک پلاگ که به پیستون و استم متصل می شود و با نیروی باد فنر باز می شود، قطع و وصل سیال را انجام می دهد. لازم به ذکر است از انگل ولو پنوماتیک می توان برای کنترل سیال در مدت طولانی استفاده کرد. در صورت بسته شدن ورودی و خروجی انگل ولو توسط آشغال، به آسانی می توان با یک سیخ یا سیم باریک مسیر سیال را باز کرد.

 

اجزای انگل ولو پنوماتیک

 

انگل ولو در اتوکلاو بخار شرکت سلامت صنعت بوعلی 

برندهای موجود انگل ولو پنوماتیک

 

  • انگل ولو پنوماتیک نوجیکس 
  • انگل ولو پنوماتیک فستو

 

انواع انگل ولو پنوماتیک از نظر اتصال

  • انگل ولو پنوماتیک رزوه ای

در این نوع اتصال که متداول ترین نوع اتصال انگل ولو پنوماتیک هست، رزوه ای به لوله متصل می شود که باز کردن و بستن آن به آسانی امکان پذیر است.

 

انگل ولو پنوماتیک رزوه ای

 

  • انگل ولو پنوماتیک فلنجی

در اتصال انگل ولو پنوماتیک فلنجی همان طور که از نامش پیداست، توسط فلنج به فلنج های متصل به لوله متصل و با پیچ و مهره بسته می شود.

 

انگل ولو پنوماتیک فلنجی

انگل ولو در اتوکلاو بخار شرکت سلامت صنعت بوعلی 

انواع انگل ولو پنوماتیک از نظر متریال

  • انگل ولو پنوماتیک استیل

در این مدل جنس بدنه و اکچیتور انگل ولو پنوماتیک، از استیل 304 و 316 و 316L است که با توجه به نوع سیال و درجه حرارت مشخص می شود.

 

انگل ولو پنوماتیک استیل

 

  • انگل ولو پنوماتیک برنزی

این مدل انگل ولو پنوماتیک برنزی، از دو بخش انگل ولو برنزی برای سیال آب شور و غیره و اکچیتور پنوماتیک که معمولا پلاستیکی است مونتاژ می شود.

 

انگل ولو پنوماتیک برنزی

 

  • انگل ولو پنوماتیک فولادی

جنس انگل ولو از فولاد A216 Gr WCB و A105 هست و اکچیتور پنوماتیک پلاستیکی یا استیل مونتاژ می شوند.



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb, بازسازی اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

کاربرد گیج فشار در اتوکلاو ایرانی چیست؟


با توجه به اهمیت بالای اندازه‌گیری فشار در سیستم‌های صنعتی و پالایشگاهی، به‌کارگیری ابزارهایی مانند گیج فشار و ترانسمیتر فشار می‌تواند نقش مهمی در کنترل سیستم داشته باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ابزار سنجش آریا، این ابزارها به شکل‌های مختلفی اقدام به اندازه‌گیری فشار می‌کنند و اتصال آن‌ها به سیستم‌های پیشرفته‌تر به ما اجازه می‌دهد که کنترل بهتری روی سیستم خود داشته باشیم؛ بنابراین عملاً در برخی موارد نیازی به حضور اپراتور در محل اندازه‌گیری نیست. با توجه به این‌که گیج فشار می‌تواند نقش مهم و وسیعی داشته باشد در ادامه در مورد نحوه عملکرد آن‌ها صحبت خواهیم کرد و دو مورد از معروف‌ترین برندهای تولیدکننده پرشر گیج در سطح دنیا را معرفی می‌کنیم.

گیج فشار چیست و چگونه عمل می‌کند؟

اتوکلاو ایرانی

گیج فشار یا پرشر گیج یک دستگاه خاص برای اندازه‌گیری فشار است که امکان استفاده از آن در سیستم‌های لوله‌کشی یا در یک مخزن وجود دارد و تغییرات فشار در شرایط مختلف را دنبال می‌کند. در حقیقت این ابزار به‌مانند یک فشارسنج عمل می‌کند که تغییرات فشار در محیط را به‌صورت حرکت عقربه در صفحه‌ نمایش یا داده‌های دیجیتال در یک نمایشگر به اپراتور نشان می‌دهد.

ساده‌ترین و قدیمی‌ترین شیوه‌های اندازه‌گیری فشار، استفاده از لوله بوردون بوده که در حال حاضر به‌عنوان اصلی‌ترین مبنای طراحی فشارسنج‌ها به کار گرفته می‌شود. در این دستگاه از یک لوله منعطف استفاده‌ شده که عبور یک سیال از آن باعث تغییر وضعیت لوله و درنتیجه حرکت عقربه  دستگاه می‌شود. عقربه در انتهای لوله قرار دارد و زمانی که سیال با فشار بالا وارد لوله منعطف می‌شود، لوله خمیده تمایل دارد که به‌صورت راست تغییر وضعیت دهد که این تغییر وضعیت منجر به حرکت عقربه و نشان دادن فشار می‌شود.

البته امروزه سیستم‌های متفاوتی برای اندازه‌گیری فشار تعریف‌ شده که در گیج فشار هم از آن‌ها استفاده می‌شود؛ بنابراین طبیعی است که با مدل‌های مختلفی از این دستگاه‌ها مواجه باشیم که هرکدام از آن‌ها شیوه خاص خود را دارد؛ اما درنهایت این حقیقت وجود دارد که نتیجه همه آن‌ها یکسان بوده و نتایج گزارش‌ شده برای فشار و تغییرات بسیار جزئی و اندکی دارد.

انواع گیج فشار از لحاظ عملکرد

گفتیم که شیوه‌های اندازه‌گیری فشار در فشارسنج‌ها با یکدیگر متفاوت است؛ اما به‌طورکلی همه آن‌ها بر مبنای اصول اولیه به کار گرفته‌ شده در لوله بوردن طراحی‌ شده‌اند و نتیجه اندازه‌گیری فشار آن‌ها هم یکسان است. با این‌ وجود سازوکار به کار گرفته‌ شده در آن‌ها می‌تواند در استفاده از پرشر گیج در محیط‌های مختلف تأثیرگذار باشد و به همین دلیل با مدل‌های مختلفی از آن‌ها مواجه هستیم:

· گیج فشار عقربه‌ای

· گیج فشار دیجیتال

· گیج فشار تست

· گیج فشار روغنی

· گیج فشار تفاضلی

· گیج فشار منفی

· گیج فشار خلاء

· گیج فشار دیافراگمی

· گیج فشار اکسیژن

حالا با توجه به شرایط سیستم و نحوه به‌کارگیری ابزار می‌توان یک یا چند مدل از آن‌ها را در یک فرآیند به کار گرفت و آن‌ها را به‌عنوان مبنای اندازه‌گیری فشار استفاده کرد. یکی از پرکاربردترین گیج‌های فشار، گیج فشار روغنی می‌باشد. برای آگاهی از قیمت گیج فشار روغنی با شرکت ابزار سنجش آریا تماس بگیرید؛ اما در هنگام خرید پرشر گیج باید به برند تولیدکننده دستگاه هم توجه کرد که در حال حاضر در بازار دو برند زیر بسیار معروف هستند:

گیج فشار ویکا

اتوکلاو ایرانی

شرکت ویکا یکی از معروف‌ترین و شناخته‌شده‌ترین برندهای تولیدکننده تجهیزات ابزار دقیق است که به‌عنوان یک شرکت آلمانی سابقه طولانی در زمینه تولید این تجهیزات دارد. این شرکت بخشی از تولیدات خود را در کشور لهستان انجام می‌دهد و در بازار حتی نمونه‌های بدلی آن‌ها هم وجود دارد. با این‌ وجود پرشر گیج ویکا از لحاظ کیفیت و مواد به کار گرفته‌شده در ساخت ابزار یکی از بهترین گزینه‌های بازار است. برای خرید گیج فشار عقربه ای و آنالوگ با شرکت ابزار سنجش آریا تماس بگیرید.

در انتخاب پرشر گیج ویکا فاکتورهای مختلفی مانند نوع سنسور و حسگر و همچنین طراحی قسمت کانکشن و صفحه‌نمایش دستگاه در اولویت قرار دارد. ضمن اینکه هرکدام از این دستگاه‌ها برای یک محدوده فشار خاص طراحی‌ شده است که در آن محدوده بهترین نتایج را به ما می‌دهد. در محصولات شرکت ویکا از سنسور مکانیکی یا پرده دیافراگم استفاده‌ شده که تغییر جریان سیال تبدیل به حرکت مکانیکی یا تبدیل به داده دیجیتالی شده و فشار اندازه‌گیری می‌شود.

گیج فشار روزمونت

شرکت روزمونت یک شرکت آمریکایی در تولید ابزارهای سنجش و اندازه‌گیری در زمینه‌های مختلف مانند دما و فشار و سطح است که در سال ۱۹۵۶ تاسیس شده است. این شرکت هم محبوب‌ترین تجهیزات ابزار دقیق در سطح ایران و حتی در سطح جهان را تولید می‌کند و محصولات آن‌ها ویژگی‌های جالب‌ توجهی دارند. دقت بسیار بالا در اندازه‌گیری فشار جزئی و قابلیت استفاده در دمای بسیار بالا از ویژگی‌های مهم پرشر گیج روزمونت است.



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb, بازسازی اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

انواع سنسور دما در اتوکلاو بیمارستانی 

سنسورهای دما انواع مختلفی دارند که هر کدام، بسته به کاربردشان، مشخصه‌های خاص خود را دارند. این سنسورها از دو نوع اصلی تشکیل می‌شوند:

  • سنسورهای تماسی: این نوع سنسورهای دما باید با جسم مورد نظر، که قرار است دمای آن اندازه‌گیری شود، تماس فیزیکی مستقیم داشته باشند و از هدایت برای پایش تغییرات دما استفاده می‌کنند.
  • سنسورهای غیرتماسی: در این سنسورها از همرفت و تابش برای پایش تغییرات دما استفاده می‌شود. سنسورهای غیرتماسی را می‌توان برای آشکارسازی مایعات و گازهایی به کار برد که هنگام تغییر دما (گرم یا سرد شدن) انرژی تابشی ساطع می‌کنند.

سنسورها را، اعم از تماسی و غیرتماسی، می‌توان در دسته‌های زیر تقسیم‌بندی کرد:

  • سنسورهای الکترومکانیکی
  • سنسورهای مقاومتی
  • سنسورهای الکترونیکی

در ادامه، هر یک از این انواع را معرفی خواهیم کرد.

تراپ 

اتوکلاو بیمارستانی 

 

ترموستات (Thermostat) یک سنسور یا سوئیچ دمای الکترومکانیکی جالب است و اساساً از دو فلز مختلف مانند نیکل، مس، تنگستن یا آلومینیوم تشکیل می‌شود که به یکدیگر متصل شده‌اند و یک نوار دو فلزی را تشکیل می‌دهند. با در معرض گرما قرار گرفتن نوار، به دلیل مقادیر متفاوت میزان انبساط خطی این دو فلز غیرمشابه، حرکت خمشی مکانیکی در فلزها رخ خواهد داد.

از نوار دوفلزی به تنهایی می‌توان به عنوان یک سوئیچ یا کلید الکتریکی یا یک راه‌حل مکانیکی برای عملکرد سوئیچ الکتریکی در کنترل ترموستاتیک یا کنترل المنت‌های گرمایش آب در بویلرها، کوره‌ها، تانکرهای ذخیره آب گرم و نیز سیستم خنک‌کننده رادیاتور خودرو استفاده کرد.

شکل زیر ساختار یک ترموستات دو فلزی را نشان می‌دهد.

ترموستات دو فلزی

ترموستات از دو فلز متفاوت (از نظر مشخصات گرمایی) تشکیل شده است که به صورت پشت به پشت به یکدیگر متصل شده‌اند. وقتی هوا سرد باشد، کنتاکت‌ها بسته هستند و جریان از ترموستات عبور می‌کند. اما هنگامی که هوا گرم شود، یکی از فلزها نسبت به فلز دیگر منبسط‌تر شده و نوار متشکل از دو فلز به سمت بالا (یا پایین) خم می‌شود و با باز شدن کنتاکت‌ها از عبور جریان از ترموستات جلوگیری می‌شود.

با توجه به نوع حرکت نواری که در معرض تغییرات دمایی قرار می‌گیرد، دو نوع عملکرد وجود دارد. یکی نوع «عملکرد ضربه‌ای» (Snap-action) است که به صورت لحظه‌ای در یک نقطه دمایی خاص عمل روشن یا خاموش را انجام می‌دهد. شکل زیر یک ترموستات خاموش/روشن یا ON/OFF را نشان می‌دهد.

 

نوع دیگر ترموستات، «عملکرد تدریجی» (Creep-action) دارد و موقعیت کنتاکت‌های آن به تدریج نسبت به تغییرات دما تغییر می‌کنند.

ترموستات‌های ضربه‌ای معمولاً در خانه‌ها و برای کنترل نقطه تنظیم اجاق‌ها، اتو‌ها، مخازن آب گرم و نیز روی دیوارها برای کنترل سیستم گرمایش خانه به کار می‌روند.

ترموستات‌هایی با عملکرد تدریجی معمولاً از کویل یا سیم‌پیچ دو فلزی تشکیل شده‌اند که با تغییر دما به آرامی باز می‌شود. معمولاً، نوع تدریجی نسبت نوع خاموش/روشن استاندارد به تغییرات دما حساس‌تر است، زیرا نوار آن طولانی‌تر و نازک‌تر بوده و به همین دلیل، این نوع ترموستات گزینه ایده‌آلی برای استفاده در گیج‌های دماسنج است.

اگرچه ترموستات‌های Snap-action بسیار ارزان و برای محدوده عملکرد وسیعی در دسترس هستند، یکی از معایب اصلی آن‌ها وقتی به عنوان سنسور دما مورد استفاده قرار می‌گیرند، این است که در مدت زمان باز تا بسته بودن کنتاکت‌های الکتریکی آن‌ها یک محدوده هیسترزیس بزرگ وجود دارد. برای مثال، ممکن است ترموستات روی 20CC تنظیم شده باشد، اما تا زمانی که به 22CC نرسد، تیغه‌های آن باز نشود یا اینکه تا به 18CC  نرسد تیغه‌ها بسته نشوند.

بنابرین، محدوده نوسان دما می‌تواند بسیار زیاد باشد. ترموستات‌های دو فلزی موجود در بازار را برای استفاده‌های خانگی می‌توان با استفاده از پیچ‌گوشتی تنظیم کرد و به این ترتیب، به دمای مطلوب رسید و سطح هیسترزیس را بازتنظیم نمود.

ترمیستور در 

اتوکلاو بیمارستانی 

 

ترمیستور (Thermistor) نوع دیگری از سنسورهای دما است و همان‌طور که از نامش بر می‌آید، ترکیبی از THERM و ISTOR است که اولی بر حساس بودن آن به دما و دومی بر مقاومتی بودنش دلالت دارد. یک ترمیستور نوع خاصی مقاومت است که وقتی در معرض تغییرات دما قرار می‌گیرد، مقدار مقاومت فیزیکی آن تغییر می‌کند.

ترمیستورها معمولاً‌ از مواد سرامیکی مانند اکسید‌های نیکل، منگنز یا کبالت که توسط شیشه پوشانده شده‌اند تشکیل می‌شوند و به همین دلیل ممکن است به آسانی آسیب ببینند.



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb, بازسازی اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

سنسور سطح آب اتوکلاو بخار چیست و چگونه نصب میشود

سنسور سطح آب در بویلر دست کاه اتوکلاو بخار نصب میگردد تا زمانی که اب به حداقل میزان خود رسید فعال و فرمان پمپ به پی ال سی داده میشود و نیز زمانی که میزان آب به حد اکثر رسید فرمان قطع پمپ در اتوکلاو بخار داده میشود .

شرکت سلامت صنعت بوعلی 

آیا میدانید سنسور سطح آب چیست و استفاده آن برای اتوکلاو بخار  چقدر مهم است ؟ سنسور منبع آب به صورت القایی عمل میکند و به دو صورت تیغه باز و تیغه بسته از سنسور سطح آب مخزن میتوان استفاده کرد. جهت کنترل سطح آب یا سوخت کافیست دو عدد از این سنسور ها را بر روی تانک/منبع یا مخزن خود نصب کنید.

هنگامی که مایع به سنسور پایینی رسید به یک موتور یا پمپ فرمان استارت دهد و هنگامی که به سنسور بالایی رسید موتور را خاموش کند.

فلوتر سوئیچ یا لول سوئیچ آب الاکلنگی چیست

لول سوئیچ یا سنسور سطح سنج مایعات یک کنتاکت حفاظتی یا کنترلی در خروجی میدهد.

سنسور منبع انبساط رادیاتور موتور دیزل ژنراتور: تمام دیزل های نسل قدیم که برای ژنراتور استفاده می شود هیچ کدام دارای سنسور سطح آب نیستند. و در مدار آنها فقط فشنگی یا آمپر قطع کن دمای آب استفاده شده است. سنسور دمای آب به این صورت عمل میکند که اگر دمای آب دیزل بالا رود یا اب جوش بیاورد دیزل را خاموش میکند.

ولی اگر جنت آب پاره شود و تمام آب داخل دیزل تخلیه شود چون آب از سطح فشنگی پایین تر میرود دیگر این فشنگی قادر نیست دمای آب را تشخیص دهد. و فقط دمای محیط داخل را میسنجد که نهایتا ۵۰ درجه میشود و دیزل خاموش نمیشود. لذا موتور زیر بار کار میکند و به جهت نداشتن اب موجب سوختن موتور شده و هزینه زیادی به مصرف کننده تحمیل مینماید.

به همین جهت تمام دیزل های نسل جدید از جمله ولوو پنتا ، FH ،کامینز و... دارای سنسور سطح آب میباشند. سنسور منبع انبساط در بالای رادیاتور تعبیه میشود. به صورتی که در جهت افقی وارد رادیاتور میشود و هر موقع سطح آب داخل رادیاتور از سطح سنسور پایین تر رود تیغه را وصل یا قطع میکند. و پالسی به مدار فرمان دیزل میدهد که دیزل را خاموش کند یا آژیری را به صدا در می آورد .

سنسور سطح سنج مغناطیسی و خازنی در اتوکلاو بخار 

سنسور لول سنج مخزن آب را میتوان بر روی تمام دیزل ژنراتورها از جمله کمنز ،ولوو، دویتس، داف، بنز و… نصب کرد. لول سوئیچ شناور تشخیص سطح آب را میتوان حتی بر روی دیزل هایی که برد PLC ندارند و با سوییچ استارت کار میکنند بدون تغییر در سیم کشی دیزل نصب کرد.

بنابراین سنسور سطح سنج بر روی تمام دیزل های موجود در بازار با هر سیستم برقی که دارند چه سوییچ استارت و چه برد PLC و حتی دیزل هایی که خاموش کن ندارند و با دست خاموش میشوند نصب نمود وتوسط آژیراطلاع رسانی کرد. در نتیجه هزینه نصب سنسور سطح آب رادیاتور در قبال هزینه سوختن موتور دیزل بسیار بسیار ناچیز میباشد.



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb, بازسازی اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

موارد استفاده دیگ بخار شرکت ساخت اتوکلاو ایرانی سلامت صنعت بوعلی 

در این قسمت علاوه بر کاربرد دیگ بخار اتوکلاو ایرانی به سایر موارد استفاده دیگ بخار در صنعت اشاره می‌کنیم.

به طور کلی در صنایعی که نیاز به دما و فشار و افزایش حرارت وجود داشته باشد، دیگ بخار کاربرد دارد. به دلیل سیالیت بالای بخار آب و همچنین حرارت بیشتر آن نسبت به آب داغ از آن در صنایع مختلف استفاده می‌شود. درست به همین دلیل است که از دیگ بخار اتوکلاو ایرانی نیز استفاده می‌شود. همچنین دارای انرژی جنبشی بیشتری نیز می‌باشد. از انرژی گرمایی آن برای صنایعی که نیاز به گرمادهی دارند، مانند پخت و پز استفاده می‌شود و از انرژِ جنبشی آن برای به حرکت درآوردن توربین‌ها به منظور تولید نیروی الکتریسیته استفاده می‌شود. مورد استفاده دیگر دیگ بخار، به عنوان تمیز کننده می‌باشد. نمونه آن را در کارواش‌ها در اماکن عمومی مانند مراکز خرید و هتل‌ها هر روز مشاهده می‌کنید. بنابر توضیحات گفته شده، دیگ بخار در صنایع مختلف شیمیایی، نفت، پتروشیمی، یونولیت و … استفاده می‌شود. لازم به ذکر است که دیگ‌های بخار بر اساس نوع طراحیشان به دو گروه تقسیم می‌شوند؛ دیگ بخار با لوله آبی یا واتر تیوب و دیگ بخار با لوله آتشی یا فایر تیوب.

با همه این توضیحات احتمالا متوجه کاربرد دیگ بخار در اتوکلاو نیز شده‌اید. دیگ بخار اتوکلاو نیز با افزایش دما آب را به بخار آب تبدیل می‌کند و از این طریق به ضدعفونی وسایل می‌پردازد. امیدواریم با خواندن این مقاله با مفهوم دیگ بخار اتوکلاو کاملا آشنا شده باشید.



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb, ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

دیگ بخار اتوکلاو شرکت سلامت صنعت بوعلی 

در این قسمت به بررسی تخصصی دیگ بخار اتوکلاو می‌پردازیم. دیگ بخار اتوکلاو یا همان Boiler کار خود را با استفاده از نیروی بخار تحت فشار انجام می‌دهد. به بیان دیگر دیگ بخار یک مخزن بسته می‌باشد که آب داخل آن از طریق افزایش دما به بخار آب تبدیل شده که دارای فشار بالایی نیز می‌باشد.

در مورد قسمت‌های تشکیل دهنده دیگ بخار اتوکلاو باید گفت به طور کلی قسمت  داخلی آن دو بخش دارد؛ طرف آب و طرف آتش. به کلیه سطوحی که در سمت یا طرف آتش دیگ بخار قرار  دارند، سطوح گرمایی می‌گویند. معمولا قسمت‌هایی از دیگ بخار که تحت دما و فشار بالا قرار می‌گیرند از آلیاژهای آهنی ساخته شده‌اند.

جنس خود دیگ بخار از دو نوع فولاد و چدن می‌تواند باشد. معمولا دیگ بخار چدنی برای ایجاد و تولید بخار کم فشار‌ تر استفاده شده زیرا مقاومت کمتری نسبت به دیگ بخار فولادی دارد. این در صورتیست که بیشتر دیگ بخارها را امروزه از نوع فولادی می‌سازند.



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb, ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 ارديبهشت 1401 | نظرات ()