نوشته شده توسط : alitala

شرکت دانش بنیان سلامت صنعت بوعلی 

پمپ وکیوم  اتوکلاو MVP-1000 از نوع رینگ مایع تک مرحله ای یک پروانه با بدنه چدنی
 
پمپ وکیوم MPV-1000 از نوع رینگ مایع (پمپ آب در گردش)  تک مرحله ای می باشد که عمل مکش را بصورت یک مرحله ای توسط سوپاپ و یک پروانه انجام می دهد.(Side plate)
پمپ وکیوم MVP-1000 از نوع رینگ مایع تک مرحله ای یک پروانه با بدنه چدنی اتوکلاو
پمپ وکیوم MPV-1000 از نوع رینگ مایع (پمپ آب در گردش)   اتوکلاو  تک مرحله ای می باشد که عمل مکش را بصورت یک مرحله ای توسط سوپاپ و یک پروانه انجام می دهد.(Side plate)
⦁ حداکثر ظرفیت مکش : 1000m3/h – 588.5CFM. 
⦁ نوع پمپ : تک مرحله ای سوپاپدار.
⦁ حداکثر فشار مکش مطلق : 30mmhg.
⦁ حداکثر فشار نسبی (مانومتر) : 800- میلی بار.
⦁ سرعت الکتروموتور : 980R.P.M. 
⦁ قدرت الکتروموتور : 30KW – 40HP.
⦁ قطر لوله ورودی آب : 1 اینچ.
⦁ قطر دهانه ورودی و خروجی هوا : 6 اینچ.
⦁ جنس بدنه : چدن خاکستری (GG25). 
⦁ جنس پروانه : چدن خاکستری (GG25).
⦁ جنس شافت : فولاد CK45.
⦁ وزن پمپ : 500Kg.
⦁ وزن الکتروپمپ : 820Kg.
⦁ نوع کوپلینگ : روی شاسی. 
⦁ سیستم آب بندی : مکانیکال سیل / پکینگ.



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb,بازسازی اتوکلاو,اتوکلاو پلاسما ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

شرکت دانش بنیان سلامت صنعت بوعلی 

شرکت سلامت صنعت بوعلی در سال 1385 با هدف ارائه خـدمات در زمینه برق و الکترونیک ، اتوماسیون صنعتی و مشـاوره به شرکتها ، مراکز تحقیقـاتی و آزمایشگاهی و بیمارستانها و نیز با نیت کمک به تولید داخلی و ایجاد اشتغال با لطف و عنایت خداوند تاسیس گردید. این شرکت پس از طراحی و ساخت دستگاه اتوکلاو پری وکیوم پالس ماتیک (کلاس B) موفق به اخذ پروانه استاندارد ملی و اداره کل تجهیزات پزشکی گردید.تولید دستگاه اتوکلاو این شرکت در حال حاضر دستگاه استریلایزر ( اتوکلاو) در ابعاد 75 الی 2000 لیتری جهت مصارف بیمارستانی ، آزمایشگاهی ، دارویی و صنعتی می باشد. این شرکت افتخار دارد با هدف پیشرفت، همگام با عدالت اجتماعی، با حفظ رعایت حسن رابطه با مشتری و با اتکاء به توان مدیریتی و اجرایی نیروهای متعهد و متخصص داخلی از سال 1385 تاکنون منشاء اثرات سازنده و مفید در تولید دستگاه اتوکلاو داخلی بوده است و همکاری با بیش از 150 مرکز بیمارستانی و کینیکی در سطح کشور و در عرصه پهناور ایران عزیز و استانهای مختلف مؤید این ادعاست محصولات ما رو در سایت سلامت صنعت ملاحظه فرمایید 

 



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb,بازسازی اتوکلاو,اتوکلاو پلاسما, پری وکیوم اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

 

شرکت دانش بنیان سلامت صنعت بوعلی 

امروز ما در جهانی زندگی می کنیم که واقعا جهانی است. از طریق رسانه‌های اجتماعی، متن‌ها و وبلاگ‌ها، مردم می‌توانند در مورد آخرین ویروسی بشنوند که تهدید می‌کند حتی قبل از اینکه کشور خود را لمس کند در سرتاسر جهان منتشر شود. این منجر به جامعه ای شده است که علاقه زیادی به پاکیزگی دارد و می خواهد بهترین راه برای محافظت از خانواده خود در برابر بیماری را بداند. آنها به همان اندازه محتاط هستند که چگونه دیگران به سلامت آنها در پزشک، فروشگاه خالکوبی یا دامپزشک کمک می کنند. دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده و اتوکلاوهای استریل‌کننده بخار زمانی فقط با دانش‌آموزان و پزشکان علوم دبیرستان مرتبط بودند، اما اکنون توجه عموم را به خود جلب کرده‌اند. حتی اگر در حرفه خود از ضدعفونی کننده ها استفاده نمی کنید، دانستن دستگاه هایی که پزشکان، آرایشگران و حتی تکنسین های ناخن شما برای جلوگیری از انتقال میکروب ها از یک مشتری به مشتری دیگر استفاده می کنند، می تواند مفید باشد. تفاوت بین استریلایزر و اتوکلاو در حالی که بسیاری می گویند استریل کننده ها و اتوکلاوها مترادف هستند، آنها بیشتر شبیه یک درخت ضدعفونی کننده هستند که تنه ای هستند که اتوکلاوها از آن منشعب می شوند. استریل کننده یک اصطلاح کلی برای هر وسیله ای است که می تواند استریل کند. دستگاه استریل کننده اتوکلاو دستگاه خاصی است که تجهیزات را استریل می کند. این نام ترکیبی از دو کلمه باستانی است: auto- که یونانی به معنای self است و clave- که در لاتین به معنای کلید است. هنگامی که این دو کلمه با هم ترکیب می شوند به معنای "خود قفل شدن" هستند. یکی از مواردی که اتوکلاوهای بخار را از سایر دستگاه های ضدعفونی کننده متمایز می کند این ویژگی قفل خودکار است. از آنجایی که اتوکلاو یک ضدعفونی کننده است، هدف آن مانند ضدعفونی کننده است - کشتن یا از بین بردن تمام اشکال حیات روی سطح یک جسم مانند باکتری ها، قارچ ها، ویروس ها و هاگ ها. در حالی که اتوکلاوها فقط از بخار برای ضدعفونی کردن استفاده می کنند، استریل کننده ها می توانند از مواد شیمیایی، فشار بالا، فیلتراسیون، تحریک یا ترکیبی از این روش ها برای از بین بردن موجودات زنده استفاده کنند. همه دستگاه های ضدعفونی کننده نمی توانند ضدعفونی کننده اتوکلاو باشند زیرا هر دستگاهی نمی تواند در برابر دمای بالای مورد نیاز برای کشتن هر موجود زنده مقاومت کند. اگر کسی بخواهد از نوع دیگری از تجهیزات استفاده کند، مواد ممکن است ذوب شوند و تغییر شکل دهند و غیرقابل استفاده شوند. گام بعدی در شناخت دستگاه های ضدعفونی کننده، درک فرآیندهای مختلف استریلیزاسیون است. درسلامت صنعت بوعلی ما انواع مختلفی از ضدعفونی‌کننده‌های جدید و ضدعفونی‌کننده‌های بازسازی‌شده مانند اتوکلاو بخار - اتوکلاو بیمارستانی - اتوکلاو پلاسما - اتوکلاو ایرانی - اتوکلاو پری وکیوم  را ارائه می‌کنیم تا هر نیاز شما را برآورده کنیم، همین امروز یکی را سفارش دهید!
 
 
Today, we live in a world that is truly global. Through social media, texts and blogs, people can hear about the latest virus that threatens to spread world-wide before it has even touched one's own country. This has resulted in a society that is passionate about cleanliness and wants to know the best way to protect their families from illness. They are just as cautious about how others are helping to keep them healthy at the doctor's, tattoo shop, or the veterinarian. Sterilizers and steam sterilizer autoclaves were once only associated with high school science students and doctors, but they have now caught the public's attention. Even if you do not use sterilizers in your profession, it can be useful to know of the devices your doctors, beauticians and even your nail technicians use to avoid passing on germs from one client to the next. The Difference Between a Sterilizer and an Autoclave While many say that sterilizers and autoclaves are synonymous, they are more like a tree-sterilizers are the trunk that autoclaves branch out from. A sterilizer is a general term for any equipment that can sterilize. An autoclave sterilizer is a specific device that sterilizes equipment. The name is a combination of two ancient words: auto- which is Greek for self, and clave-which is Latin for key. When combined the two words mean "self-locking". One of the things that sets steam autoclaves apart from other sterilizers is this automatic lock feature. Since an autoclave is a sterilizer, its purpose is like sterilizers-to kill or remove all forms of life on an object's surface such as bacteria, fungi, viruses, and spores. While autoclaves solely utilize steam to disinfect, sterilizers can use chemicals, high pressure, filtration, irritation, or a combination of these methods to eliminate living organisms. Not all sterilizers can be autoclaves sterilizers because not every device can withstand the high temperatures needed to kill every organism. If someone was to use a different type of equipment the material could melt and morph making it unusable. The next step in understanding sterilizers is to understand the different sterilization processes. At Duraline BioSystems, we offer various types of new sterilizers and refurbished sterilizers like the Ritter Midmark Ultraclave to service your every need, order one today!

 

 
 


:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb,بازسازی اتوکلاو,اتوکلاو پلاسما, پری وکیوم اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

استینلس استیل چیست؟

شرکت دانش بنیان سلامت صنعت بوعلی

اتوکلاو بوعلی 

استینلس استیل به واسطه میزان کروم آن از سایر فولادها شناسایی می شوند. این مقدار مینیمم % 10.5 است .

از مشخصه های بارز استینلس استیل ها مقاومت حرارتی بالا و مقاومت در برابر خوردگی است. میزان این مقاومت با تغییر مقدار عناصر تشکیل دهنده آلیاژ متغیر است. این آلیاژ داراd پایه آهنی است و  %50 آن آهن است.

با افزایش مقدار کروم در آلیاژهای استینلس استیل مقاومت آن در برابر خوردگی افزایش می یابد. باید در نظر داشت سقفی برای میزان کروم در آلیاژ وجود دارد، این سقف به علت محدودیت ظرفیت پذیرش کروم توسط آهن است. به همین دلیل از المانهای دیگری در آلیاژ برای افزایش میزان مقاومت در برابر خوردگی استفاده می شود.

استنلس استیل ها به سه روش ساختwrought  ، cast وForge  در بازار ارایه می گردند و بالطبع Forge دارای بالاترین گرید است .

 

 

شکل 1: نمونه ای از عملیات فورج اتوکلاو بوعلی 

دستگاه اتوکلاو

 نمودار 1: میزان مصرف استینلس استیل در صنایع مختلف

 

خانواده استینلس استیل ها خود به چهار دسته تقسیم بندی می شوند. این تقسیم بندی بر اساس میزان اجزای آلیاژی خاصی است که ریز ساختار استینلس استیل را کنترل می کنند. این چهار دسته عبارتند از:

  •  (Austenitic)آستینیتیک
  •  (Ferritic)فریتیک
  •  (Martensitic)مارتنزیتیک
  •  (Duplex)داپلکس

آستینیتیک اتوکلاو بوعلی 

بزرگترین گروه خانواده استینلس استیل ها هستند. این گروه به سبب خواصی نظیر داکتیلیتی و مقاومت بالا در برابر خوردگی از محبوبترین و پراستفاده ترین استینلس استیل ها هستند. نورد سرد انجام شده روی این گروه مقاومت خوبی به آنها می دهد.آستنیتیک ها همگی از گروه 18Cr.8Ni هستند. معروفترین عضو این گروه AISI304 است. حدود %60 تولیدات استینلس استیل جهان از این نوع می باشد.

از دیگر قابلیت های این گروه امکان جوشکاری آن به سبب میزان پایین کربن و سولفور موجود در آن هاست. به واقع  افزودن عناصر جدید در راستای بهبود کیفیت مدنظر و تأمین خواص مورد نیاز آلیاژ صورت می گیرد. به طور مثال افزودن تیتانیوم به آلیاژ 304 آن را به 321 از دیگر آلیاژهای گروه آستنیتیک تبدیل می کند. از دیگر آلیاژهای پرکاربرد این گروه 316 می باشد که با افزودن %2 مولیبدن به 304 تهیه شده و مقاومت بهتری در برابر خوردگی کلراید دارد. افزایش میزان کروم آلیاژ 310 را می دهد که مقاومت بالایی در دماهای بالا دارد. ضعف اصلی این گروه سستی آن ها در برابر ترک های ناشی از خوردگی تنشی کلراید است.

دستگاه اتوکلاو

 شکل 2: خوردگی تنشی ایجاد شده توسط آب دریا

 

از خواص شاخص این گروه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • غیرمگنتیک
  • داکتیل
  • دارای مقاومت پایین تر نسبت به سایر گروه های استینلس استیل
  • قابلیت فرم گیری بالا
  • قابلیت تحمل دمایی تا 475° C
  • دارای خاصیت ضد خوردگی قوی
  • دارای قابلیت سختکاری

موارد پرکاربرد استینلس استیل این خانواده عبارتند از:

Type 304, 304L, 304H, 304N, 304LN, 321, 347

Type 316, 316L, 316H, 316N, 316LN, 316Ti

Type 317, 317L, 317LM, 904L

AL6XN, 254 SMO, 25-6Mo, 1925hMo

Type 308, 309, 310

 

فریتیک ها

تا سال 1980 فریتیک ها به دلیل داشتن درصد بالای کربن نسبت به سایر گروه استینلس استیل ها دارای محبوبیت پایین تری بودند. میزان کربن بالاتر میزان شکنندگی آلیاژ را بالا میبرد. بعدها با استفاده از تکنیک کربن زدایی آرگون اکسیژن و اضافه کردن کربن، تیتانیوم و یا نیوبیوم، این گروه پا به عرصه بازار گذاشتند.

معروفترین نوع فریتیکها نوع 409 است که دارای  %10.5 سریوم (Ce) و عاری از نیکل است. این آلیاژ برای سیستمهای اگزاست خود محرک استفاده میشوند. مقدار بسیار کمی از سریوم به افزایش مقاومت در برابر اکسیداسیون در دماهای بالا کمک می کند. فولاد ضدزنگ فریتیک به خوردگی تنشی در مقابل کلراید مقاوم هستند. این گروه از استینلس استیل ها سهولت بیشتری در ماشینکاری نسبت به آستینیتیک ها دارند.

فریتیک ها از میان دو عنصر مهم و پرکاربرد در استینلس استیل ها فقط کروم را شامل شده و عاری از هرگونه نیکل و یا با درصدهای بسیار پایین است. به دلیل قیمت بالای نیکل و حذف نیکل از این آلیاژ قیمت این گروه نسبت به سایر گروهای با درصد نیکل بالا بسیار پایین تر است.

در این گروه جهت افزایش چغرمگی، فرم پذیری و افزایش مقاومت در برابر خوردگی و افزایش قابلیت جوشکاری تیتانیوم به آلیاژ افزوده می شود.

از خواص شاخص این گروه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مگنتیک هستند.
  • قابلیت استفاده در دماهای بالا تا 475° C
  • دارای کارسختی پایین
  • مقاوم در برابر خوردگی تنشی در برابر کلراید
  • حساس به تردی ایجاد شده توسط هیدروژن

موارد پرکاربرد استینلس استیل این خانواده عبارتند از:

Type 405, 409

Type 430, 430Ti, 439

Type 444, E-Brite 26-1

SEA-CURE Stainless, 29-4, 29-4C, 29-4-2

یکی از کاربردهای رایج این گروه ساخت دیگهای ماشین های لباسشویی است.

 

مارتنزتیک

نخستین گروه از استیل استیل ها بودند که به دلیل ضعف در پذیرش درصد کربن پایین، مورد تفحص و بررسی قرار گرفتند. این گروه از بالاترین میزان کربن در میان سایر گروه ها برخوردار است. از طرفی این میزان کربن به استحکام این گروه منجر شد.

اساساً مارتنزیک ها به استینلس استیل ابزارآلات شهرت دارند. مقاومت در برابر خوردگی به نسبت پایین آنها، مصرفشان را در موارد فرآیندی کاهش داده است. این گروه در ساخت چاقوهای معمول خانگی تا تیغهای جراحی به کار برده می شوند. یکی از دلایل انتخاب آنها در این راستا علاوه زنگ نزن بودن، بالا بودن سختی آنهاست .

تحمل حرارتی و استحکام مارتنزتیک ها به کمک افزودن مولیبدن تقویت میگردد. این گروه دارای قابلیت جوشکاری خوبی نیستند.

از خواص شاخص این گروه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مگنتیک هستند.
  • سختی بالا
  • تحمل در برابر عملیات حرارتی بالا جهت رسیدن به استحکام و سختی بالا
  • غیر قابل جوشکاری

مقاومت فلز در برابر تغییر شکل پلاستیک

موارد پرکاربرد استینلس استیل این خانواده عبارتند از:

Types 410, 420

Types 440A, 440B, 440C

 

داپلکس

داپلکس هر دو ریز ساختار آستینیتیک و فروتیک را دارد. به واقع دارای ترکیبی از خواص مثبت آستینیتیک و فریتیک با هم است. ریزساختار داپلکس از استحکام بالا و مقاومت در برابر خوردگی تنشی برخوردار است. از خواص داپلکسها میزان کروم بالا 25.4%(  1.02) و نیکل پایینتر(%7  4.1) نسبت به آستینیتیک ها است.

میزان نیکل پایینتر داپلکسها قیمت آنها را متعادل تر میسازد. جهت بالانس این گروه و افزایش مقاومت در برابر خوردگی به آن ها مولیبدن (%4  4.0)  و نیتروژن افزوده می شود. نیتروژن همچنین میزان استحکام را بالا می برد.

ترکیب کروم و مولیبدن در کنار یکدیگر سبب افزایش مقاومت در برابر خوردگی حفرهای می گردد.

در برخی گریدهای داپلکس جهت افزایش قابلیت حل شدن نیتروژن مقداری منگنز به جای نیکل به آلیاژ افزوده می شود. یکی از گریدهای معروف این گروهCarpenter 7-Mo plus  بالاترین مقاومت در برابر اسید نیتریک را در میان تمامی استینلس استیل ها داراست. این گروه به سبب خاصیتی که از گروه فریتیک ها دارد مگنتیک می باشد.

از خواص شاخص این گروه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مگنتیک هستند.
  • استحکام بالا
  • حساس به تردی ایجاد شده توسط هیدروژن
  • قابلیت تحمل دمایی تا 375° C
  • مقاوم در برابر خوردگی حفرهای

موارد پرکاربرد استینلس استیل این خانواده عبارتند از:

Alloy 2205

Carpenter 7-Mo plus

Ferralium 225, 2207



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb,بازسازی اتوکلاو,اتوکلاو پلاسما, پری وکیوم اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala
 

شرکت دانش بنیان سلامت صنعت بوعلی 

ساخت تجهیزان پزشکی اتوکلاو

ساخت ایران 

مقدمه در شرایط عادی (در فشار استاندارد)، آب مایع را نمی توان در یک ظرف باز در دمای بالای 100 درجه سانتیگراد گرم کرد. حرارت بیشتر منجر به جوشیدن می شود، اما دمای آب مایع را افزایش نمی دهد. با این حال، هنگامی که آب در یک ظرف مهر و موم شده مانند اتوکلاو گرم می شود، امکان گرم کردن آب مایع تا دمای بسیار بالاتر وجود دارد. با گرم شدن ظرف، فشار به دلیل حجم ثابت ظرف افزایش می یابد (قانون گاز ایده آل را ببینید). نقطه جوش آب افزایش می یابد زیرا مقدار انرژی مورد نیاز برای تشکیل بخار در برابر فشار بالاتر افزایش می یابد. این به خوبی روی اجسام جامد کار می کند. با این حال، هنگام اتوکلاو کردن اجسام توخالی (سوزن های زیرپوستی، ابزارها و غیره)، مهم است که اطمینان حاصل شود که تمام هوای محبوس شده در داخل محفظه های توخالی حذف شده است. اتوکلاوها ممکن است با جابجایی رو به پایین، پالس های فوق اتمسفر، فرا اتمسفر یا زیر اتمسفر، هوا را حذف کنند. اتوکلاوها به طور گسترده در میکروبیولوژی، پزشکی، علوم دامپزشکی، دندانپزشکی، پا و متالورژی استفاده می شود. قطعات بزرگ کامپوزیت فیبر کربن برای بوئینگ 787، مانند قطعات بال و بدنه، در اتوکلاوهای بزرگ پخت می شوند.[2] اتوکلاو در پزشکی اتوکلاو پزشکی وسیله ای است که از بخار برای استریل کردن تجهیزات و سایر اشیاء استفاده می کند. این بدان معنی است که همه باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و هاگ ها غیرفعال می شوند. با این حال، در سال 2003 دانشمندان یک ارگانیسم تک سلولی، سویه 121 را کشف کردند که در دمای اتوکلاو سنتی زنده می ماند.[2] پریون‌ها، مانند آنهایی که با بیماری کروتسفلد جاکوب مرتبط هستند، ممکن است با اتوکلاو در دمای معمولی 121 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه یا 134 درجه سانتیگراد به مدت 3 دقیقه از بین بروند، اما می‌توانند با چرخه استریلیزاسیون طولانی‌تر 134 درجه سانتیگراد برای مدت 18 دقیقه از بین بروند. دقیقه[نیازمند منبع]. اتوکلاوها در بسیاری از محیط‌های پزشکی و مکان‌های دیگری یافت می‌شوند که نیاز به اطمینان از عقیم بودن یک جسم دارند. آنها زمانی رایج تر بودند، اما امروزه در بسیاری از روش ها از اقلام یکبار مصرف به جای اقلام استریل شده و قابل استفاده مجدد استفاده می شود. این اولین بار با سوزن های زیرپوستی اتفاق افتاد، اما امروزه بسیاری از ابزارهای جراحی (مانند فورسپس، نگهدارنده سوزن و دسته چاقوی جراحی) معمولاً به جای استفاده مجدد، اقلام یکبار مصرف هستند. اتوکلاو زباله را ببینید. از آنجایی که از گرمای مرطوب استفاده می شود، محصولات حساس به حرارت (مانند برخی از پلاستیک ها) را نمی توان با این روش استریل کرد وگرنه ذوب می شوند. برخی از کاغذها یا سایر محصولاتی که ممکن است در اثر بخار آسیب ببینند نیز باید به روش دیگری استریل شوند. در همه اتوکلاوها، اقلام باید همیشه از هم جدا شوند تا بخار به طور یکنواخت در بار نفوذ کند. اتوکلاو اغلب برای استریل کردن زباله های پزشکی قبل از دفع در جریان استاندارد زباله جامد شهری استفاده می شود. این برنامه به عنوان جایگزینی برای سوزاندن به دلیل نگرانی های زیست محیطی و بهداشتی ناشی از محصولات جانبی احتراق از زباله سوزها، به ویژه از واحدهای کوچکی که معمولاً در بیمارستان های فردی کار می کردند، رشد کرده است. سوزاندن یا یک فرآیند اکسیداسیون حرارتی مشابه هنوز به طور کلی برای زباله های پاتولوژیک و سایر زباله های پزشکی بسیار سمی و/یا عفونی الزامی است. شیمی کلاو بر خلاف محیط مرطوب تولید شده توسط بخار معمولی، روش بخار شیمیایی غیراشباع فرآیندی با رطوبت کم است. هیچ مرحله خشک کردن زمان بری لازم نیست، زیرا هیچ چیز خیس نمی شود. زمان گرم کردن کمتر از اکثر دستگاه های ضدعفونی کننده بخار است و بخاری ها بین چرخه ها روشن می مانند تا زمان گرم شدن را به حداقل برسانند و چرخش ابزار را افزایش دهند. تضمین کیفیت اتوکلاو شاخص های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی وجود دارد که می توان برای اطمینان از رسیدن اتوکلاو به دمای مناسب برای مدت زمان مناسب استفاده کرد. نشانگرهای شیمیایی را می‌توان روی بسته‌بندی‌های پزشکی و نوار اتوکلاو یافت و پس از برآورده شدن شرایط صحیح، رنگ آنها تغییر می‌کند. این تغییر رنگ نشان می دهد که جسم داخل بسته یا زیر نوار به اندازه کافی اتوکلاو شده است. شاخص های بیولوژیکی شامل دستگاه های گواهی است. اینها حاوی هاگ های یک باکتری مقاوم در برابر حرارت به نام ژئوباسیلوس استئاروترموفیلوس هستند. اگر اتوکلاو به دمای مناسب نرسد، هاگ ها جوانه می زنند و متابولیسم آنها رنگ یک ماده شیمیایی حساس به pH را تغییر می دهد. نشانگرهای فیزیکی اغلب از آلیاژی تشکیل شده است که فقط پس از قرار گرفتن در دمای 121 درجه سانتیگراد یا 249 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه برای ذوب شدن طراحی شده است. اگر آلیاژ ذوب شود، تغییر قابل مشاهده خواهد بود. علاوه بر این نشانگرها، اتوکلاوها دارای تایمر، دما و فشار سنج هستند که از بیرون قابل مشاهده هستند. پلاستیک های خاصی وجود دارند که می توانند چرخه دمایی مکرر را بیشتر از 121 درجه سانتی گراد یا 249 درجه فارنهایت مورد نیاز برای فرآیند اتوکلاو تحمل کنند. PFA یک مثال است. برخی از اتوکلاوهای کنترل شده توسط کامپیوتر از مقدار F0 (F-naught) برای کنترل چرخه استریلیزاسیون استفاده می کنند. مقادیر F0 به عنوان تعداد دقیقه استریلیزاسیون معادل در دمای 121 درجه سانتیگراد یا 249 درجه فارنهایت تنظیم می شود (به عنوان مثال: F0 = 15 دقیقه). از آنجایی که کنترل دقیق دما دشوار است، دما نظارت می شود و زمان استریلیزاسیون بر این اساس تنظیم می شود. 
 
Introduction Under ordinary circumstances (at standard pressure), liquid water cannot be heated above 100 °C in an open vessel. Further heating results in boiling, but does not raise the temperature of the liquid water. However, when water is heated in a sealed vessel such as an autoclave, it is possible to heat liquid water to a much higher temperature. As the container is heated the pressure rises due to the constant volume of the container (see the ideal gas law). The boiling point of the water is raised because the amount of energy needed to form steam against the higher pressure is increased. This works well on solid objects; when autoclaving hollow objects, however, (hypodermic needles, tools, etc.), it is important to ensure that all of the trapped air inside the hollow compartments is removed. Autoclaves may achieve air removal by downward displacement, super atmospheric, transatmospheric or sub-atmospheric pulses. Autoclaves are widely used in microbiology, medicine, veterinary science, dentistry, podiatry and metallurgy. The large carbon-fiber composite parts for the Boeing 787, such as wing and fuselage parts, are cured in large autoclaves.[2] Autoclaves in medicine   A medical autoclave is a device that uses steam to sterilize equipment and other objects. This means that all bacteria, viruses, fungi, and spores are inactivated. However, in 2003 scientists discovered a single-celled organism, Strain 121, that survives traditional autoclave temperatures.[2] Prions, like those associated with Creutzfeldt-Jakob disease, also may not be destroyed by autoclaving at the typical 121 degrees Celsius for 15 minutes or 134 degrees Celsius for 3 minutes, but can be destroyed with a longer sterilisation cycle of 134 degrees Celsius for 18 minutes[citation needed]. Autoclaves are found in many medical settings and other places that need to ensure sterility of an object. They were once more common, but many procedures today use single-use items rather than sterilized, reusable items. This first happened with hypodermic needles, but today many surgical instruments (such as forceps, needle holders, and scalpel handles) are commonly single-use items rather than reusable. See waste autoclave. Because damp heat is used, heat-labile products (such as some plastics) cannot be sterilised this way or they will melt. Some paper or other products that may be damaged by the steam must also be sterilized another way. In all autoclaves, items should always be separated to allow the steam to penetrate the load evenly. Autoclaving is often used to sterilize medical waste prior to disposal in the standard municipal solid waste stream. This application has grown as an alternative to incineration due to environmental and health concerns raised by combustion byproducts from incinerators, especially from the small units which were commonly operated at individual hospitals. Incineration or a similar thermal oxidation process is still generally mandated for pathological waste and other very toxic and/or infectious medical wastes. Chemiclave Unlike the humid environment produced by conventional steam, the unsaturated chemical vapor method is a low-humidity process. No time-consuming drying phase is needed, because nothing gets wet. The heat-up time is shorter than for most steam sterilizers, and the heaters stay on between cycles to minimize warm-up time and increase the instrument turnover. Autoclave quality assurance     There are physical, chemical, and biological indicators that can be used to ensure an autoclave reaches the correct temperature for the correct amount of time. Chemical indicators can be found on medical packaging and autoclave tape, and these change color once the correct conditions have been met. This color change indicates that the object inside the package, or under the tape, has been autoclaved sufficiently. Biological indicators include attest devices. These contain spores of a heat-resistant bacterium, Geobacillus stearothermophilus. If the autoclave does not reach the right temperature, the spores will germinate, and their metabolism will change the color of a pH-sensitive chemical. Physical indicators often consist of an alloy designed to melt only after being subjected to 121°C or 249°F for 15 minutes. If the alloy melts, the change will be visible. In addition to these indicators, autoclaves have timers, temperature and pressure gauges that can be viewed from the outside. There are certain plastics that can withstand repeated temperature cycling greater than the 121°C or 249°F required for the autoclaving process. PFA is an example. Some computer-controlled autoclaves use an F0 (F-naught) value to control the sterilization cycle. F0 values are set as the number of minutes of equivalent sterilization at 121°C or 249°F (e.g: F0 = 15 min.). Since exact temperature control is difficult, the temperature is monitored, and the sterilization time adjusted accordingly. See also




:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb,بازسازی اتوکلاو,اتوکلاو پلاسما, پری وکیوم اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

شرکت دانش بنیان سلامت صنعت بوعلی 

دستگاه اتوکلاو پری وکیوم تمام اتوماتیک 600 لیتری

ابعاد کلی156.2x120x209.1

ابعاد چمبر 71.2×71.2×125

درب دستگاه: یک درب و دو درب آسانسوری

دارای سیستم کنترل PLC زیمنس

همراه نمایشگر LCD لمسی HMI

سیستم وکیوم : پمپ وکیوم آب در گردش 50m3/h

وزن دستگاه اتوکلاو پری وکیوم: یک درب بویلر دار 950 کیلوگرم، یک درب بدون بویلر 900 کیلوگرم،دو درب بویلر دار 1100 کیلوگرم،دو درب بدون بویلر 960 کیلوگرم

دمای کار دستگاه: 110 تا 135 درجه سانتی گراد

فشار کار دستگاه اتوکلاو پری وکیوم : حداکثر 2/4 بار

منبع تغذیه بخار: یک درب بویلر دار: بخار مرکزی و مولد بخار برقی، یک درب بدون بویلر: بخار مرکزی،دو درب بویلر دار: بخار مرکزی و مولد بخار برقی، دو درب بدون بویلر: بخار مرکزی

هوای فشرده ورودی: 6 بار

مشخصات آب ورودی: فشار 2 بار و سختی کمتر از 50PPM

مشخصات برق ورودی: یک درب بویلر دار 380V/50Hz/20A، یک درب بدون بویلر 380V/50Hz/2A،دو درب بویلر دار 380V/50Hz/20A، دو درب بدون بویلر 380V/50Hz/2A



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb,بازسازی اتوکلاو,اتوکلاو پلاسما, پری وکیوم اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

مشخصات فنی شیر زاویه ای یا انگل ولو در اتوکلاو بخار شرکت سلامت صنعت بوعلی 

انگل ولو یک شیر پستونی با عملگر پنوماتیک می باشد که استم آن با دیسک یا همان پلاگ عمود بر سیت می باشد و با دستور اکچیتور پنوماتیک مسیر سیال عبوری را قطع و وصل و کنترل می کنند.

 

انگل ولو یا شیر زاویه ای

 

اجزاء انگل ولو پنوماتیک

انگل ولو پنوماتیک یا همان انگل ولو پیستونی که توسط یک پلاگ که به پیستون و استم متصل می شود و با نیروی باد فنر باز می شود، قطع و وصل سیال را انجام می دهد. لازم به ذکر است از انگل ولو پنوماتیک می توان برای کنترل سیال در مدت طولانی استفاده کرد. در صورت بسته شدن ورودی و خروجی انگل ولو توسط آشغال، به آسانی می توان با یک سیخ یا سیم باریک مسیر سیال را باز کرد.

 

اجزای انگل ولو پنوماتیک

 

انگل ولو در اتوکلاو بخار شرکت سلامت صنعت بوعلی 

برندهای موجود انگل ولو پنوماتیک

 

  • انگل ولو پنوماتیک نوجیکس 
  • انگل ولو پنوماتیک فستو

 

انواع انگل ولو پنوماتیک از نظر اتصال

  • انگل ولو پنوماتیک رزوه ای

در این نوع اتصال که متداول ترین نوع اتصال انگل ولو پنوماتیک هست، رزوه ای به لوله متصل می شود که باز کردن و بستن آن به آسانی امکان پذیر است.

 

انگل ولو پنوماتیک رزوه ای

 

  • انگل ولو پنوماتیک فلنجی

در اتصال انگل ولو پنوماتیک فلنجی همان طور که از نامش پیداست، توسط فلنج به فلنج های متصل به لوله متصل و با پیچ و مهره بسته می شود.

 

انگل ولو پنوماتیک فلنجی

انگل ولو در اتوکلاو بخار شرکت سلامت صنعت بوعلی 

انواع انگل ولو پنوماتیک از نظر متریال

  • انگل ولو پنوماتیک استیل

در این مدل جنس بدنه و اکچیتور انگل ولو پنوماتیک، از استیل 304 و 316 و 316L است که با توجه به نوع سیال و درجه حرارت مشخص می شود.

 

انگل ولو پنوماتیک استیل

 

  • انگل ولو پنوماتیک برنزی

این مدل انگل ولو پنوماتیک برنزی، از دو بخش انگل ولو برنزی برای سیال آب شور و غیره و اکچیتور پنوماتیک که معمولا پلاستیکی است مونتاژ می شود.

 

انگل ولو پنوماتیک برنزی

 

  • انگل ولو پنوماتیک فولادی

جنس انگل ولو از فولاد A216 Gr WCB و A105 هست و اکچیتور پنوماتیک پلاستیکی یا استیل مونتاژ می شوند.



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb, بازسازی اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

کاربرد گیج فشار در اتوکلاو ایرانی چیست؟


با توجه به اهمیت بالای اندازه‌گیری فشار در سیستم‌های صنعتی و پالایشگاهی، به‌کارگیری ابزارهایی مانند گیج فشار و ترانسمیتر فشار می‌تواند نقش مهمی در کنترل سیستم داشته باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ابزار سنجش آریا، این ابزارها به شکل‌های مختلفی اقدام به اندازه‌گیری فشار می‌کنند و اتصال آن‌ها به سیستم‌های پیشرفته‌تر به ما اجازه می‌دهد که کنترل بهتری روی سیستم خود داشته باشیم؛ بنابراین عملاً در برخی موارد نیازی به حضور اپراتور در محل اندازه‌گیری نیست. با توجه به این‌که گیج فشار می‌تواند نقش مهم و وسیعی داشته باشد در ادامه در مورد نحوه عملکرد آن‌ها صحبت خواهیم کرد و دو مورد از معروف‌ترین برندهای تولیدکننده پرشر گیج در سطح دنیا را معرفی می‌کنیم.

گیج فشار چیست و چگونه عمل می‌کند؟

اتوکلاو ایرانی

گیج فشار یا پرشر گیج یک دستگاه خاص برای اندازه‌گیری فشار است که امکان استفاده از آن در سیستم‌های لوله‌کشی یا در یک مخزن وجود دارد و تغییرات فشار در شرایط مختلف را دنبال می‌کند. در حقیقت این ابزار به‌مانند یک فشارسنج عمل می‌کند که تغییرات فشار در محیط را به‌صورت حرکت عقربه در صفحه‌ نمایش یا داده‌های دیجیتال در یک نمایشگر به اپراتور نشان می‌دهد.

ساده‌ترین و قدیمی‌ترین شیوه‌های اندازه‌گیری فشار، استفاده از لوله بوردون بوده که در حال حاضر به‌عنوان اصلی‌ترین مبنای طراحی فشارسنج‌ها به کار گرفته می‌شود. در این دستگاه از یک لوله منعطف استفاده‌ شده که عبور یک سیال از آن باعث تغییر وضعیت لوله و درنتیجه حرکت عقربه  دستگاه می‌شود. عقربه در انتهای لوله قرار دارد و زمانی که سیال با فشار بالا وارد لوله منعطف می‌شود، لوله خمیده تمایل دارد که به‌صورت راست تغییر وضعیت دهد که این تغییر وضعیت منجر به حرکت عقربه و نشان دادن فشار می‌شود.

البته امروزه سیستم‌های متفاوتی برای اندازه‌گیری فشار تعریف‌ شده که در گیج فشار هم از آن‌ها استفاده می‌شود؛ بنابراین طبیعی است که با مدل‌های مختلفی از این دستگاه‌ها مواجه باشیم که هرکدام از آن‌ها شیوه خاص خود را دارد؛ اما درنهایت این حقیقت وجود دارد که نتیجه همه آن‌ها یکسان بوده و نتایج گزارش‌ شده برای فشار و تغییرات بسیار جزئی و اندکی دارد.

انواع گیج فشار از لحاظ عملکرد

گفتیم که شیوه‌های اندازه‌گیری فشار در فشارسنج‌ها با یکدیگر متفاوت است؛ اما به‌طورکلی همه آن‌ها بر مبنای اصول اولیه به کار گرفته‌ شده در لوله بوردن طراحی‌ شده‌اند و نتیجه اندازه‌گیری فشار آن‌ها هم یکسان است. با این‌ وجود سازوکار به کار گرفته‌ شده در آن‌ها می‌تواند در استفاده از پرشر گیج در محیط‌های مختلف تأثیرگذار باشد و به همین دلیل با مدل‌های مختلفی از آن‌ها مواجه هستیم:

· گیج فشار عقربه‌ای

· گیج فشار دیجیتال

· گیج فشار تست

· گیج فشار روغنی

· گیج فشار تفاضلی

· گیج فشار منفی

· گیج فشار خلاء

· گیج فشار دیافراگمی

· گیج فشار اکسیژن

حالا با توجه به شرایط سیستم و نحوه به‌کارگیری ابزار می‌توان یک یا چند مدل از آن‌ها را در یک فرآیند به کار گرفت و آن‌ها را به‌عنوان مبنای اندازه‌گیری فشار استفاده کرد. یکی از پرکاربردترین گیج‌های فشار، گیج فشار روغنی می‌باشد. برای آگاهی از قیمت گیج فشار روغنی با شرکت ابزار سنجش آریا تماس بگیرید؛ اما در هنگام خرید پرشر گیج باید به برند تولیدکننده دستگاه هم توجه کرد که در حال حاضر در بازار دو برند زیر بسیار معروف هستند:

گیج فشار ویکا

اتوکلاو ایرانی

شرکت ویکا یکی از معروف‌ترین و شناخته‌شده‌ترین برندهای تولیدکننده تجهیزات ابزار دقیق است که به‌عنوان یک شرکت آلمانی سابقه طولانی در زمینه تولید این تجهیزات دارد. این شرکت بخشی از تولیدات خود را در کشور لهستان انجام می‌دهد و در بازار حتی نمونه‌های بدلی آن‌ها هم وجود دارد. با این‌ وجود پرشر گیج ویکا از لحاظ کیفیت و مواد به کار گرفته‌شده در ساخت ابزار یکی از بهترین گزینه‌های بازار است. برای خرید گیج فشار عقربه ای و آنالوگ با شرکت ابزار سنجش آریا تماس بگیرید.

در انتخاب پرشر گیج ویکا فاکتورهای مختلفی مانند نوع سنسور و حسگر و همچنین طراحی قسمت کانکشن و صفحه‌نمایش دستگاه در اولویت قرار دارد. ضمن اینکه هرکدام از این دستگاه‌ها برای یک محدوده فشار خاص طراحی‌ شده است که در آن محدوده بهترین نتایج را به ما می‌دهد. در محصولات شرکت ویکا از سنسور مکانیکی یا پرده دیافراگم استفاده‌ شده که تغییر جریان سیال تبدیل به حرکت مکانیکی یا تبدیل به داده دیجیتالی شده و فشار اندازه‌گیری می‌شود.

گیج فشار روزمونت

شرکت روزمونت یک شرکت آمریکایی در تولید ابزارهای سنجش و اندازه‌گیری در زمینه‌های مختلف مانند دما و فشار و سطح است که در سال ۱۹۵۶ تاسیس شده است. این شرکت هم محبوب‌ترین تجهیزات ابزار دقیق در سطح ایران و حتی در سطح جهان را تولید می‌کند و محصولات آن‌ها ویژگی‌های جالب‌ توجهی دارند. دقت بسیار بالا در اندازه‌گیری فشار جزئی و قابلیت استفاده در دمای بسیار بالا از ویژگی‌های مهم پرشر گیج روزمونت است.



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb, بازسازی اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alitala

انواع سنسور دما در اتوکلاو بیمارستانی 

سنسورهای دما انواع مختلفی دارند که هر کدام، بسته به کاربردشان، مشخصه‌های خاص خود را دارند. این سنسورها از دو نوع اصلی تشکیل می‌شوند:

  • سنسورهای تماسی: این نوع سنسورهای دما باید با جسم مورد نظر، که قرار است دمای آن اندازه‌گیری شود، تماس فیزیکی مستقیم داشته باشند و از هدایت برای پایش تغییرات دما استفاده می‌کنند.
  • سنسورهای غیرتماسی: در این سنسورها از همرفت و تابش برای پایش تغییرات دما استفاده می‌شود. سنسورهای غیرتماسی را می‌توان برای آشکارسازی مایعات و گازهایی به کار برد که هنگام تغییر دما (گرم یا سرد شدن) انرژی تابشی ساطع می‌کنند.

سنسورها را، اعم از تماسی و غیرتماسی، می‌توان در دسته‌های زیر تقسیم‌بندی کرد:

  • سنسورهای الکترومکانیکی
  • سنسورهای مقاومتی
  • سنسورهای الکترونیکی

در ادامه، هر یک از این انواع را معرفی خواهیم کرد.

تراپ 

اتوکلاو بیمارستانی 

 

ترموستات (Thermostat) یک سنسور یا سوئیچ دمای الکترومکانیکی جالب است و اساساً از دو فلز مختلف مانند نیکل، مس، تنگستن یا آلومینیوم تشکیل می‌شود که به یکدیگر متصل شده‌اند و یک نوار دو فلزی را تشکیل می‌دهند. با در معرض گرما قرار گرفتن نوار، به دلیل مقادیر متفاوت میزان انبساط خطی این دو فلز غیرمشابه، حرکت خمشی مکانیکی در فلزها رخ خواهد داد.

از نوار دوفلزی به تنهایی می‌توان به عنوان یک سوئیچ یا کلید الکتریکی یا یک راه‌حل مکانیکی برای عملکرد سوئیچ الکتریکی در کنترل ترموستاتیک یا کنترل المنت‌های گرمایش آب در بویلرها، کوره‌ها، تانکرهای ذخیره آب گرم و نیز سیستم خنک‌کننده رادیاتور خودرو استفاده کرد.

شکل زیر ساختار یک ترموستات دو فلزی را نشان می‌دهد.

ترموستات دو فلزی

ترموستات از دو فلز متفاوت (از نظر مشخصات گرمایی) تشکیل شده است که به صورت پشت به پشت به یکدیگر متصل شده‌اند. وقتی هوا سرد باشد، کنتاکت‌ها بسته هستند و جریان از ترموستات عبور می‌کند. اما هنگامی که هوا گرم شود، یکی از فلزها نسبت به فلز دیگر منبسط‌تر شده و نوار متشکل از دو فلز به سمت بالا (یا پایین) خم می‌شود و با باز شدن کنتاکت‌ها از عبور جریان از ترموستات جلوگیری می‌شود.

با توجه به نوع حرکت نواری که در معرض تغییرات دمایی قرار می‌گیرد، دو نوع عملکرد وجود دارد. یکی نوع «عملکرد ضربه‌ای» (Snap-action) است که به صورت لحظه‌ای در یک نقطه دمایی خاص عمل روشن یا خاموش را انجام می‌دهد. شکل زیر یک ترموستات خاموش/روشن یا ON/OFF را نشان می‌دهد.

 

نوع دیگر ترموستات، «عملکرد تدریجی» (Creep-action) دارد و موقعیت کنتاکت‌های آن به تدریج نسبت به تغییرات دما تغییر می‌کنند.

ترموستات‌های ضربه‌ای معمولاً در خانه‌ها و برای کنترل نقطه تنظیم اجاق‌ها، اتو‌ها، مخازن آب گرم و نیز روی دیوارها برای کنترل سیستم گرمایش خانه به کار می‌روند.

ترموستات‌هایی با عملکرد تدریجی معمولاً از کویل یا سیم‌پیچ دو فلزی تشکیل شده‌اند که با تغییر دما به آرامی باز می‌شود. معمولاً، نوع تدریجی نسبت نوع خاموش/روشن استاندارد به تغییرات دما حساس‌تر است، زیرا نوار آن طولانی‌تر و نازک‌تر بوده و به همین دلیل، این نوع ترموستات گزینه ایده‌آلی برای استفاده در گیج‌های دماسنج است.

اگرچه ترموستات‌های Snap-action بسیار ارزان و برای محدوده عملکرد وسیعی در دسترس هستند، یکی از معایب اصلی آن‌ها وقتی به عنوان سنسور دما مورد استفاده قرار می‌گیرند، این است که در مدت زمان باز تا بسته بودن کنتاکت‌های الکتریکی آن‌ها یک محدوده هیسترزیس بزرگ وجود دارد. برای مثال، ممکن است ترموستات روی 20CC تنظیم شده باشد، اما تا زمانی که به 22CC نرسد، تیغه‌های آن باز نشود یا اینکه تا به 18CC  نرسد تیغه‌ها بسته نشوند.

بنابرین، محدوده نوسان دما می‌تواند بسیار زیاد باشد. ترموستات‌های دو فلزی موجود در بازار را برای استفاده‌های خانگی می‌توان با استفاده از پیچ‌گوشتی تنظیم کرد و به این ترتیب، به دمای مطلوب رسید و سطح هیسترزیس را بازتنظیم نمود.

ترمیستور در 

اتوکلاو بیمارستانی 

 

ترمیستور (Thermistor) نوع دیگری از سنسورهای دما است و همان‌طور که از نامش بر می‌آید، ترکیبی از THERM و ISTOR است که اولی بر حساس بودن آن به دما و دومی بر مقاومتی بودنش دلالت دارد. یک ترمیستور نوع خاصی مقاومت است که وقتی در معرض تغییرات دما قرار می‌گیرد، مقدار مقاومت فیزیکی آن تغییر می‌کند.

ترمیستورها معمولاً‌ از مواد سرامیکی مانند اکسید‌های نیکل، منگنز یا کبالت که توسط شیشه پوشانده شده‌اند تشکیل می‌شوند و به همین دلیل ممکن است به آسانی آسیب ببینند.



:: برچسب‌ها: اتوکلاو,اتوکلاو بخار,اتوکلاو بیمارستانی,اتوکلاو ایرانی,اتوکلاو کلاسb, بازسازی اتوکلاو ,
:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 ارديبهشت 1401 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 17 صفحه بعد