دانلود عکس مذهبی هات
نوشته شده توسط : alitala

آموزش طراحی سایت با وردپرس و ساخت و دانلود عکس مذهبی

طراحی سایت مذهبی با وردپرس

دلدادگان۱۵ بهمن ۱۳۹۵۶ خواندن این مطلب 23 دقیقه زمان میبرد

در این مقاله از سایت مذهبی دلدادگان به  آموزش طراحی سایت با وردپرس می پردازیم، تا علاقه مندان به فعالیت های فرهنگی و مذهبی بتوانند با ساخت وب سایت مذهبی ، با قدرت بیشتری در فضای مجازی و جبهه ی جنگ نرم فعالیت نمایند.

 

در مورد آموزش طراحی سایت با استفاده از وردپرس و نیز هر کدام از بخش های مقاله ی زیر، مطالب و نکات فراوانی وجود دارد که می توانید با جستجو در اینترنت، پاسخ سوالات خود را دریافت نموده و اطلاعات خود را در مورد ساخت وب سایت مذهبی افزایش دهید.

 

با توجه به این که سایت مذهبی دلدادگان در حال حاضر در حوزه طراحی وب سایت مذهبی فعالیت نمی نماید، لطفا سوالات و مشکلات مربوط به ساخت وب سایت مذهبی را در انجمن های گفتگوی اینترنتی و سایت های مرتبط مطرح نمایید.

 

همچنین برای ساخت انواع وب سایت می توانید از خدمات شرکت های مختلف که در حوزه طراحی سایت حرفه ای فعالیت می نمایند، استفاده کنید.

 

آموزش طراحی وب سایت مذهبی توسط دلدادگان

آموزش طراحی وب سایت مذهبی توسط دلدادگان

قدم اول در طراحی وب سایت مذهبی : انتخاب دامنه مناسب

اولین قدم برای ساخت وب سایت مذهبی ، انتخاب دامنه ی مناسب یا Domain (دامِین) می باشد. دامنه در واقع اسم سایت شما در فضای مجازی است و کاربران اینترنت، سایت شما را با این نام خواهند شناخت و از طریق این نام هست که به سایت شما دسترسی خواهند داشت.

 

پسوند های مختلفی برای دامنه وجود دارد که شما با توجه به نیازها و اهداف خود، می توانید از آن ها استفاده کنید. مانند: ir، com، net، org و …

 

ویژگی های مهم جهت انتخاب دامنه

دامنه ای که انتخاب می کنید باید دارای چند ویژگی بسیار مهم باشد:

 

کوتاه بودن

به خاطر سپردن آن آسان باشد.

دارای یک حالت نوشتاری صحیح باشد و احتمال غلط نوشتن آن کم باشد.

مرتبط با موضوع فعالیت سایت

عدم استفاده از خط تیره در دامنه و انتخاب نام های دارای غلط املایی

ثبت پسوند های ir و com و net دامنه برای برند سازی بهتر

کپی از برندهای ایرانی یا خارجی نباشد

استفاده از اسامی تک کلمه ای یا دو کلمه ای

نکات مهم: در دانلود عکس مذهبی 

 

موارد زیادی در مورد انتخاب دامنه وجود دارد که باید در نظر گرفت؛ پس لطفا بیشتر در گوگل جستجو کنید تا اولین قدم در طراحی وب سایت مذهبی را به درستی بردارید.

در انتخاب نام دامنه به هیچ عنوان عجله نکنید، زیرا تغییر نام دامنه در آینده هر چند ساده است، ولی از نظر سئو مواردی را باید رعایت نمود و جز در مواقع ضروری توصیه نمی شود. پس با حوصله و تفکر نام دامنه را انتخاب نموده و سپس به فکر برداشتن گام های بعدی در ساخت وب سایت مذهبی باشید.

ثبت دامنه جهت طراحی سایت وردپرس

ثبت دامنه جهت طراحی سایت وردپرس

کدام پسوند دامنه مناسب تر هست؟

اختلاف نظر های زیادی در این مورد وجود دارد؛ برای همین من صرفا مواردی را در مورد هر کدام بیان می کنم تا در نهایت شما تصمیم نهایی را بگیرید.

 

۱) قیمت دامنه ی .com وابسته به دلار است و احتمال نوسان زیادی داشته و گران تر هم هست؛ ولی ir ارزان تر می باشد.

 

۲) برای خرید دامنه ی .com شما باید از طریق نمایندگان، واسطه ها و … اقدام کنید و یا خودتان امکان خرید اینترنتی با دلار را داشته باشید؛ در صورتی که امکان خرید دامنه ی ir از طریق نمایندگان و همچنین توسط خودتان از طریق وب سایت nic.ir وجود دارد.

 

نکات مهم:

 

نمایندگان مختلف، قیمت های متفاوتی برای دامنه های با پسوند های گوناگون، ارائه می دهند.

برخی نمایندگان کنترل پنل دامنه .com را در اختیار شما قرار نمی دهند و در واقع به نام شما ثبت نمی کنند.

در مورد دامنه های ir اگر خواستید دامنه را چه از طریق نمایندگان یا از سایت nic.ir خریداری کنید، حتما اولین کارتان این باشد که در سایت nic.ir ثبت نام نمایید.

۳) صحبت هایی در این مورد هست که نوع پسوند دامنه با توجه به محتوای سایت و محل بازدید کننده یا جستجوگر، تاثیر مستقیم در رتبه بندی گوگل دارد.

 

۴) دامنه های با پسوند .ir صد در صد برای شما هست و به نام شما ثبت خواهد شد و خیالتان از بابت هک و … راحت خواهد بود.

 

نتیجه گیری قدم اول در طراحی وب سایت مذهبی : ثبت دامنه

پس از انتخاب دامنه و پسوند مورد نظر به سایت nic.ir یا یکی از شرکت های هاستینگ معتبر مراجعه کنید و دامین مورد نظر خود را ثبت نمایید.

 

قدم دوم در ساخت وب سایت مذهبی و دانلود عکس مذهبی : خرید هاست

بعد از خرید دامنه ی سایت، نوبتِ خرید هاست یا فضای میزبانی وب است که برای ساخت وب سایت مذهبی به آن نیاز دارید.

هاست در واقع محلی است که اطلاعات سایت شما در آن قرار می گیرد تا کاربران اینترنت بتوانند جهت مشاهده ی وب سایت شما، مطالعه ی مقالات و … به آن دسترسی داشته باشند.

 

هاست اشتراکی ، سرور اختصاصی و سرور مجازی از مهمترین مواردی هست که در شرکت های هاستینگ ارائه می شود.

موردی که بیشتر سایت ها نیاز دارند هاست اشتراکی است و بقیه ی موارد در صورت افزایش بازدید، تعداد افراد آنلاین و … نیاز خواهد شد.

 

نکات مهم:

 

ایمن بودن، آپ تایم و کیفیت سخت افزاری هاست از مسائل بسیار مهم است.

در نظر داشته باشید که امکان ثبت دامنه و خرید هاست به صورت همزمان وجود دارد، زیرا تمام شرکت های ارائه دهنده ی هاست، امکان ثبت دامین را هم فراهم می کنند.

حتما نیاز نیست هاست و دامنه را از یک ارائه دهنده خریداری نمایید و می توانید هر کدام را از شرکت های مختلفی تهیه کنید.

بعد از خرید هاست باید dns های دامنه را بر اساس اطلاعاتی که برای شما ارسال می شود تنظیم کنید، تا در واقع ارتباط بین دامنه و سرور برقرار شود.

طراحی وب سایت مذهبی / فضای میزبانی وب

طراحی وب سایت مذهبی / فضای میزبانی وب

بهترین شرکت ارائه دهنده هاست کدام است؟

هر کدام از شرکت ها سیاست کاری خود را دارند و دارای پلان های مختلفی مانند پلان نقره ای، هاست وردپرس، هاست دانلود و … هستند که می توانید جهت طراحی وب سایت مذهبی از آن ها استفاه نمایید.

 

هر شرکت ارائه دهنده هاست، طرفداران و مخالفان سرسختی نیز دارد و به همین دلیل بهترین کار جستجو در اینترنت و انجمن های گفتگو می باشد تا با تحقیق و بررسی، شرکت مناسب را انتخاب کنید.

 

نکات مهم

 

یک شرکت به غیر از هاست با کیفیت و ایمن به پشتیبانی دلسوز و با اخلاق نیاز دارد؛ پس یکی از مهمترین موارد در انتخاب شرکت میزبانی وب، پشتیبانی با کیفیت می باشد.

شرکت های مختلف با توجه به پشتیبانی، داخل ایران یا خارج بودن سرور و محدودیت های دیگری که در نظر می گیرند، قیمت های متفاوتی دارند.

هنگام خرید هاست به نیاز ها و امکانات مورد نظر و مواردی مانند فضای هاست، پهنای باند، تعداد اکانت ایمیل، تعداد بانک اطلاعاتی، تعداد ساب دامین، تعداد اکانت اف تی پی، تعداد Addon Domains یا دامنه اضافه، حداکثر بازدید یکتا روزانه، حداکثر حجم پایگاه داده، سیستم عامل، کنترل پانل، نسخه php، سرویس دهنده وب و … دقت نمایید.

حتما در مورد شرکت های مختلف ارائه دهنده ی هاست تحقیق کنید و بعد تصمیم نهایی را بگیرید.

 

هاستِ ایران بهتر است یا فرانسه، آلمان و …؟

شرکت های مختلفی در ایران هستند که هاستِ ایران و نیز هاستِ خارج (مانند آلمان و فرانسه) را ارائه می دهند؛ که مزایا و معایب هر کدام و نظرات مختلف در این مورد را بیان می کنم:

 

هاستِ ایران چون به محل بازدید کننده نزدیکتر هست، سایت شما سرعت بیشتری خواهد داشت.

هاستِ خارج چون به سرور های گوگل نزدیکتر هست و مشکلات تحریم آی پی ایران و بستن https و … در آن وجود ندارد، از نظر گوگل بهتر هست و خزنده ی گوگل را با مشکل مواجه نمی کند.

هاستِ ایران گران تر هست و محدودیت های بیشتری از نظر امکانات دارد.

هاستِ خارج ارزان تر هست و امکانات بیشتری را در اختیارتان قرار خواهد داد.

با توجه به الگوریتم گوگل به نام کبوتر، این احتمال هست که موتور جستجوی گوگل به سایت هایی که روی سرور های ایران هستند رتبه ی بالاتری را در جستجوی کاربران ایرانی اختصاص دهد.

تعاریف مورد نیاز

فضای هاست:

میزان فضایی که هاستینگ به شما اختصاص می دهد تا بتوانید تصاویر، فیلم ها، نوشته ها و انواع فایل های خود را در آن بارگذاری نمایید.

 

پهنای باند:

مقدار اطلاعاتی که هنگام بازدید توسط کاربران، دانلود و … بر روی سایت رد و بدل می شود، که این مقدار با توجه به محتوای سایت ما می تواند از چند کیلوبایت تا چند گیگابایت مختلف باشد.

 

اکانت ایمیل:

هر شرکت هاستینگ، امکان ایجاد ایمیل های مخصوصی مانند email@domain.ir را در اختیار شما قرار خواهد داد، که شما می توانید از طریق کنترل پانل هاست آن را ایجاد نمایید.

 

بانک اطلاعاتی:

اطلاعات سایت شما در بانک اطلاعاتی ذخیره می شود که باید شما از طریق کنترل پنل هاست ایجاد کنید.

 

بیشتر بخوانید  نتیجه استخاره صفحه 1 سوره حمد

ساب دامین:

ساب دامین به معنای زیر دامنه هست مثلا example.domain.ir

 

اف تی پی:

امکانی جهت ارسال اطلاعات از رایانه به هاست

 

Addon Domains یا دامنه های اضافه:

برای مثال شرکت هاستینگ شما این امکان را در اختیارتان قرار می دهد تا به غیر از دامین اصلی، یک دامنه ی دیگر به نام domain2.ir را به کنترل پانل خود اضافه نمایید.

 

سیستم عامل:

دو سیستم عامل به نام های لینوکس و ویندوز مطرح هست که با توجه به سایت شما باید یکی از این ها را انتخاب کنید، و معمولا سایت های php (مانند وردپرس، جوملا، دروپال) با لینوکس سازگارتر هستند و سایت های Asp با ویندوز.

 

کنترل پانل:

دو نوع از کنترل پانل های محبوب عبارتند از دایرکت ادمین و سی پنل

 

سرویس دهنده وب:

دو نوع سرویس دهنده ی وب به نام های Apache و LiteSpeed وجود دارد که LiteSpeed سرعت بیشتری را برای شما تضمین می کند.

 

نتیجه گیری قدم دوم در ساخت وب سایت مذهبی : خرید هاست

پس از انتخاب شرکت هاستینگ مناسب، اقدام به خرید نمایید تا اطلاعات مورد نیازتان را برای شما ایمیل کنند و دقت کنید که دارای سیستم عامل لینوکس باشد.

 

قدم سوم در طراحی وب سایت مذهبی و دانلود عکس مذهبی  : دریافت وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان و بسیار قدرتمند می باشد که امکانات فوق العاده و بسیار زیادی را به صورت رایگان در اختیارتان قرار می دهد و شما را از هر چیز دیگری بی نیاز می کند.

 

وردپرس تمام امکانات لازم جهت ساخت وب سایت مذهبی را در اختیار شما قرار می دهد و می توانید انواع محتوای مورد نظرتان را شامل تصاویر، فیلم، صوت، مطالب اسلامی و مذهبی و … را با استفاده از آن منتشر نمایید.

 

توجه داشته باشید که سیستم های مدیریت محتوای مختلفی وجود دارند که می توانید برای طراحی وب سایت مذهبی از آن ها استفاده نمایید؛ مانند:

 

وردپرس:   https://wordpress.org

جوملا:   https://www.joomla.org

دروپال:   https://www.drupal.org

 

طراحی وب سایت مذهبی / سیستم مدیریت محتوا

طراحی وب سایت مذهبی / سیستم مدیریت محتوا

در مورد این که کدام سیستم مدیریت محتوا بهتر است، نظرات متفاوتی وجود دارد و هر کدام از این سیستم ها دارای نقاط ضعف و قوتی هستند؛ ولی به صورت خیلی کوتاه من به خاطر موارد زیر وردپرس را جهت طراحی وب سایت مذهبی به شما پیشنهاد می دهم:

 

رایگان و متن باز بودن

آپدیت های منظم و تنها با یک کلیک

قالب و افزونه های رایگان و تجاری بسیار فراوان

تیم های بومی سازی و پشتیبانی قدرتمند

وجود برنامه نویسان، طراحان وب و افراد حرفه ای (جهت پاسخ گویی به در خواست ها و مشکلات شما)

به طور خلاصه وردپرس هر چیزی که برای طراحی سایت مذهبی نیاز دارید را به صورت رایگان یا با هزینه ای اندک در اختیارتان قرار می دهد.

 

نتیجه گیری قدم سوم در طراحی وب سایت مذهبی : دریافت وردپرس

در انتهای این مرحله شما وردپرس را از طریق لینک های ارائه شده در بالا دانلود و در رایانه ی خود ذخیره نموده اید و آماده ی آپلود (بارگذاری) آن در هاست و سپس نصب وردپرس جهت ساخت وب سایت مذهبی با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا هستید.

 

قدم چهارم در ساخت وب سایت مذهبی : نصب وردپرس

نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس به راحتی نصب یک نرم افزار روی سیستم عامل است. تنها نکته ای که وجود دارد کارهای قبل از نصب بوده که بسیار راحت می باشد ولی باید با دقت انجام شود.

 

نکات مهم:

 

آموزش نصب وردپرس برای انواع کنترل پنل دایرکت ادمین و سی پنل در اینترنت بسیار زیاد است و فقط برای این که بحث کامل شود، به صورت کوتاه این بخش نوشته می شود.

با جستجو در اینترنت آموزش های بیشتری به صورت تصویر و فیلم می توانید پیدا کنید. (پس جستجو کنید: آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین، آموزش نصب وردپرس در سی پنل و …)

آموزش بر طبق کنترل پنل دایرکت ادمین نوشته شده است. (روش کلی نصب در سی پنل نیز همین طور است.)

طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس

ورود به کنترل پنل هاست

ابتدا با استفاده از نام کاربری و رمز عبور و اطلاعات دیگری که از شرکت هاستینگ دریافت نموده اید ، وارد کنترل پنل هاست می شوید.

 

برای مثال اگر از دایرکت ادمین استفاده می نمایید آدرس کنترل پنل هاست شما می تواند domain.ir:2222 باشد که آن را در مرورگر نوشته و با استفاده از نام کاربری و رمز عبور وارد کنترل پنل هاست شوید.

 

ساخت دیتابیس

مطابق شکل زیر بر روی گزینه ی “مدیریت mysql” کلیک نمایید.

 

آموزش طراحی وب سایت مذهبی

آموزش طراحی وب سایت مذهبی

در صفحه ی بعد بر روی گزینه ی “ایجاد یک بانک اطلاعاتی جدید” کلیک کنید تا بانک اطلاعاتی شما ایجاد شود.

 

طراحی وب سایت مذهبی

طراحی وب سایت مذهبی

در صفحه ی بعد نام بانک اطلاعاتی، نام کاربری بانک اطلاعاتی و رمز عبور مورد نظر را وارد نموده و بر روی دکمه ی “ایجاد” کلیک می کنید.

 

نکات مهم:

 

در صورتی که قبلا یک کاربر برای بانک اطلاعاتی ساخته اید، می توانید از همان استفاده نمایید (استفاده از یوزر موجود)

در نام بانک اطلاعاتی از اعداد استفاده نکنید، چون در صورتی که در آینده نیاز به راه اندازی وردپرس شبکه (مولتی یوزر یا چند کاربره) داشته باشید، ممکن است با مشکل مواجه شوید.

از رمز عبور های سخت که شامل حروف بزرگ و کوچک، اعداد و علائم خاص می باشد استفاده نمایید.

طراحی سایت مذهبی

طراحی سایت مذهبی

دیتابیس شما ایجاد شده است و شما باید اطلاعاتی را که نمایش می دهد، یادداشت کنید.

 

طراحی سایت مذهبی / ایجاد دیتابیس

طراحی سایت مذهبی / ایجاد دیتابیس

آپلود و استخراج سازی فایل زیپ وردپرس در هاست

در این قسمت باید تصمیم بگیرید که می خواهید وردپرس را به چه صورت نصب کنید و در واقع می خواهید که آدرس سایت شما کدام یک از حالت های زیر باشد:

 

نصب وردپرس در ریشه ی اصلی: domain.ir

نصب وردپرس در ساب دامین یا زیر دامنه: example.domain.ir

نصب وردرپرس در ساب دایرکتوری یا زیر شاخه: domain.ir/example

توجه: این مورد کاملا بستگی به اهداف و برنامه ریزی های شما دارد.

 

نصب وردپرس در ریشه ی اصلی

برای نصب وردپرس در ریشه ی اصلی مراحل زیر را انجام دهید:

 

وارد قسمت مدیریت فایل یا file manager در کنترل پنل هاست شوید.

وارد پوشه ی public_html شوید.

با استفاده از دکمه ی “آپلود فایل در دایرکتوری فعلی” در قسمت ابزار فایل های سیستم در پایین صفحه، فایل زیپ شده ی وردپرس را بارگذاری نمایید.

فایل زیپ شده را با کلیک بر روی “Extract” استخراج نمایید.

نصب وردپرس در ساب دامین یا زیر دامنه

برای نصب وردپرس در ساب دامین مراحل زیر را انجام دهید:

 

۱) از صفحه ی اصلی بر روی گزینه ی “مدیریت ساب دامین” کلیک نمایید.

 

آموزش ساخت وب سایت مذهبی

آموزش ساخت وب سایت مذهبی

۲) نام مورد نظر (برای مثال test) را جهت ساب دامین وارد نموده و بر روی دکمه ی “ایجاد” کلیک نمایید.

 

ساخت سایت مذهبی

ساخت سایت مذهبی

۳) وارد قسمت مدیریت فایل یا file manager در کنترل پنل هاست شوید.

۴) وارد پوشه ی public_html شوید.

۵) یک پوشه با همان نام (مثلا test) که ساب دامین را ایجاد نموده اید وجود دارد ، وارد آن شوید.

۶) با استفاده از دکمه ی “آپلود فایل در دایرکتوری فعلی” در قسمت ابزار فایل های سیستم در پایین صفحه، فایل زیپ شده ی وردپرس را بارگذاری نمایید.

۷) فایل زیپ شده را با کلیک بر روی “Extract” استخراج نمایید.

 

نصب وردپرس در ساب دایرکتوری یا زیر شاخه

برای نصب وردپرس در زیر شاخه مراحل زیر را انجام دهید:

 

وارد قسمت مدیریت فایل یا file manager در کنترل پنل هاست شوید.

وارد پوشه ی public_html شوید.

با استفاده از “ایجاد دایرکتوری جدید” در قسمت ابزار فایل های سیستم در پایین صفحه ، یک پوشه (مثلا test) ایجاد نمایید.

وارد پوشه ی جدید (مثلا test) شوید.

با استفاده از دکمه ی “آپلود فایل در دایرکتوری فعلی” در قسمت ابزار فایل های سیستم در پایین صفحه، فایل زیپ شده ی وردپرس را در پوشه ی جدیدی که ایجاد نموده اید بارگذاری نمایید.

فایل زیپ شده را با کلیک بر روی “Extract” استخراج نمایید.

نکته ی مهم:

وقتی وردپرس را extract می نمایید، تمام فایل ها درون پوشه ای به نام wordpress استخراج می شوند و باید آن ها را به محل دلخواه انتقال دهید، وگرنه آدرس سایت شما domain.ir/wordpress خواهد شد.

 

برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

دانلود عکس مذهبی 

وارد پوشه ی wordpress شوید.

بر روی دکمه ی Empty clipboard در پایین صفحه کلیک کنید؛ تا اگر فایل هایی را قبلا در clipboard ذخیره نموده اید، پاکسازی نمایید.

با کلیک بر روی select تمامی فایل ها و فولدر ها را انتخاب کنید.

بر روی دکمه ی add to cipboard در پایین صفحه کلیک کنید.

به محل دلخواه بروید (مثلا ریشه ی هاست یا فولدری خاص یا پوشه ی مخصوص ساب دامین)

بر روی دکمه ی move clipboard files here جهت انتقال فایل ها کلیک کنید.

پوشه ی wordpress را بررسی کنید که خالی باشد (به این معنا که تمام فایل ها انتقال داده شده است) و سپس آن را حذف نمایید.

بیشتر بخوانید  جواب استخاره صفحه 107 سوره مائده

اتصال وردپرس به دیتابیس و تغییر پیشوند جداول

توجه: این بخش که با عنوان “اتصال وردپرس به دیتابیس و تغییر پیشوند جداول” نام گذاری شده است، هنگام نصب وردپرس هم قابل انجام است و صرفا جهت آشنایی شما می باشد تا در صورت مواجه شدن با مشکل در هنگام نصب وردپرس، به این موارد آشنایی داشته باشید.

 

پس می توانید این موارد را نادیده گرفته و عنوان بعدی، ” شروع نصب وردپرس برای ساخت وب سایت مذهبی ”  را مطالعه نمایید.

 

الان نوبت به ویرایش فایل wp-config-sample.php رسیده است و شما باید کارهای زیر را در مورد این فایل انجام دهید تا وردپرس را برای ساخت وب سایت مذهبی آماده نمایید:

 

۱) تغییر نام فایل به wp-config.php

۲) فایل wp-config.php را با کلیک بر روی edit جهت ویرایش باز کنید.

۳) نام دیتابیس، نام کاربری بانک اطلاعاتی و رمز عبور را با توجه به اطلاعاتی که هنگام ساخت دیتابیس در اختیارتان قرار گرفته است و یادداشت نموده اید، تغییر دهید.

 

/** The name of the database for WordPress */

define('DB_NAME', 'database_name_here');

 

/** MySQL database username */

define('DB_USER', 'username_here');

 

/** MySQL database password */

define('DB_PASSWORD', 'password_here');

۴) پیشوند جداول را جهت افزایش امنیت وردپرس تغییر دهید . برای مثال wp_ را به wp_example_ تغییر دهید.

 

نکته:

یکی از مهمترین کارها قبل از نصب وردپرس همین مورد است که باعث افزایش امنیت سایت می شود و با این که در آینده هم می توان انجام داد، ولی زحمت و مشکلاتی خواهد داشت؛ در نتیجه بهترین کار این هست که همین حالا انجام دهید.





:: برچسب‌ها: دانلود عکس مذهبی با کیفیت"دانلود عکس مذهبی برای وضعیت واتساپ"عکس مذهبی برای پروفایل واتساپ"عکس مذهبی امام حسین"عکس مذهبی برای تصویر زمینه"عکس مذهبی پروفایل امام زمان"عکس مذهبی دخترانه"دانلود عکس مذهبی با کیفیت فول اچ دی"مبلغ گرام ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 آبان 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: